Glasblindering

Wist je dat zonwerende folie op elk glazen oppervlak aangebracht kan worden? Heb je een auto, een gevel of een winkelraam dat je met raamfolie wilt laten bedekken, dan zal je merken dat hier vele voordelen aan verbonden zijn. Je kunt je ramen laten blinderen voor zeer betaalbare prijzen en de gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de veiligheid van je pand verbeteren. Je zal direct zien dat dit een groot verschil maakt.

 

De voordelen van zonwerende folie

Zonwerende folie wordt tegen je raam aangebracht en dat zie je nauwelijks. Het kan vele jaren dienst doen dus de behandeling hoeft niet snel te worden herhaald. Het laten blinderen van je ramen heeft de volgende belangrijke voordelen.

  • Allereerst kun je natuurlijk lichtinval verminderen. Als je een raam hebt waar veel zon in schijnt, dan kan dat erg vervelend zijn voor de mensen die binnen aan het werk zijn. Met zonwerende folie verminder je deze lichtinval en kun je de productiviteit van je medewerkers verbeteren. Ook in meetingrooms waar je met een projector werkt kan dit flink helpen en hoef je niet bij elke bijeenkomst met zonwering te worstelen.
  • Daarnaast zal je met geblindeerde ramen veel minder last hebben van inkijk. Dat betekent niet alleen dat je de privacy van de mensen binnen bevordert, maar je kunt ook diefstal verminderen. Omdat men veel minder gemakkelijk naar binnen kan kijken, wordt je waardevolle apparatuur beschermd.
  • Een laatste grote voordeel van het aanbrengen van zonwerende folie op je gebouw is dat je energie kunt besparen. Door het klimaat beter te controleren en de temperatuurverschillen binnen kleiner te maken kunt je je stookgedrag aanpassen en geld besparen op je energierekening.

 

Waar kun je zonwerende folie laten plaatsen?

Zonwerende folie kan eigenlijk geplaatst worden op elk glazen oppervlak, maar het heeft natuurlijk een belangrijke functie in enkele situaties. Door de ramen van je auto te blinderen heb je minder last van zon in je ogen tijdens het rijden en zal het binnen ook minder snel warm worden als je auto in de zon geparkeerd is. Je kunt je winkelramen laten blinderen en zo de inbraakveiligheid van je bedrijf verbeteren. Ook kun je het klimaat in je kantoorgebouw beter reguleren als je je glas laat blinderen. Wat dacht je van geblindeerd glas in je woning? Je kunt dan nog probleemloos naar buiten kijken, maar mensen van de straat kijken veel minder gemakkelijk bij je naar binnen. Je verbetert je privacy zonder dat je het open karakter van je woning op het spel zet.

 

Laat nu ook je ramen blinderen

Of je nu zonwerende folie aan wilt laten brengen op je auto, je woning, je winkelpand of je kantoorgebouw, deze budgetvriendelijke oplossing heeft in veel situaties een aantal belangrijke voordelen. Vraag daarom een kennismakingsgesprek aan en laat je gebouw of auto door de specialisten bekijken. Zij kunnen vervolgens de mogelijkheden met je bespreken en je vast van nog vele andere voordelen op de hoogte brengen. Aan de hand van dat gesprek kun je dan zelf bepalen of je verder wilt gaan met het blinderen van je ramen. Glasblindering adviseert u graag over de mogelijkheden.