Welke diensten slotenmaker?

Voor veel mensen is dit een nachtmerrie; je verlaat je huis en vergeet je sleutel of raakt deze onderweg kwijt. Vaak heb je geluk en heeft je partner de sleutel of heeft iemand anders een reservesleutel om je toch nog binnen te laten. Maar dit is helaas niet altijd het geval of je kunt hier niet op wachten. Een ander scenario is dat je sleutel afbreekt in het slot en je deze er niet meer uitkrijgt. Ook dan kom je je huis niet meer in en in dit geval helpt een reservesleutel je ook niet verder.

Op dit soort momenten ben je blij dat je contact op kunt nemen met een betrouwbare slotenmaker die je deur zonde schade kan openmaken en je weer naar binnen kan laten. Een slotenmaker doet echter veel meer dan dat. Wij leggen je uit voor welke diensten je nog meer bij een slotenmaker terecht kunt.

Openen van deuren zonder schade

Niet alleen voor het openen van spoed is een slotenmaker belangrijk, soms gaat ook een deur niet meer open omdat het slot kapot is of omdat de sleutel (tijdelijk) zoek is en dan wil je toch dat de deur geopend wordt zonder dat er schade ontstaat. Ook dit kun je goed laten doen door een professionele sleutelservice. Zij helpen jou bij het openen van de deur zonder schade toe te brengen en dan kun je zelf op zoek naar de sleutel of zelf het slot vervangen.

Repareren of vervangen van sloten

Werkt jouw slot niet meer en heb je zelf niet de kennis of tijd in huis om het slot te repareren of te vervangen? Ook dan staat de slotenmaker Weert voor je klaar! In eerste instantie zal er gekeken worden of het huidige slot nog te repareren is. Is dit niet meer mogelijk? Dan kunnen ze het bestaande slot voor je vervangen.

Inbraakpreventie

Een andere dienst van slotenmakers die super belangrijk is, is het helpen bij inbraakpreventie. De sloten op je huis spelen een hele belangrijke rol bij het voorkomen van een inbraak. Een dief kiest u eenmaal voor een huis waarbij de toegang hem of haar een stuk makkelijker gemaakt wordt en laat goed beveiligde huizen liever links liggen. Een slotenmaker is goed bekend met meest recente kwaliteitsnormen en bijbehorende sloten.

Het maken van sleutelkopieën

En natuurlijk ook voor deze laatste dienst, kun je niet zonder een goede slotenmaker; het kopiëren van sleutels. Het laten kopiëren van een sleutel is handig als je gaat samenwonen, maar ook bijvoorbeeld om een reservesleutel aan vrienden of familie te geven. En op die manier verklein je natuurlijk weer de kans dat je jezelf buitensluit!

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk ook eens op veiligheidssleutel.nl