Spiegels voor in de badkamer

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamerspiegel, komt dit artikel ongetwijfeld goed van pas. Hieronder staan de populairste spiegels voor in de badkamer op een rijtje. Ieder soort en design heeft zijn eigen voordelen. Lees alle opties eens door en bepaal zo welke spiegel het beste bij jouw badkamer past.

Spiegels met LED verlichting

Verlichting is een erg belangrijk onderdeel van de badkamer. Vaak is er weinig daglicht aanwezig en wil je natuurlijk ook goed zicht hebben als de zon onder is. Het is daarom verstandig om niet alleen een plafondlamp aan te schaffen, maar ook verlichting rondom of achter de spiegel te plaatsen. Op Designspiegels.nl kun je kant-en-klare badkamerspiegels vinden die al zijn voorzien van LED verlichting. Omdat de verlichting op een mooie manier in of achter de spiegels is verwerkt, heeft het altijd een stijlvolle uitstraling. LED is bovendien energiezuinig en heeft een hele lange levensduur.

Spiegels met scheerspiegel

Een scheerspiegel is een vergrotende spiegel met vaak een ronde vorm. Je kunt dit spiegeltje aan de hoofdspiegel bevestigen of monteren op de muur. Een vergrotende spiegel wordt ook wel een make-up spiegel genoemd, aangezien het perfect is voor het nauwkeurig aanbrengen van lipstick of eyeliner.

Spiegels met verwarming

Het voordeel van een spiegel met verwarming is dat het niet meer zal beslaan. Zelfs niet tijdens of na een stomende douche! Om deze reden wordt een verwarmde badkamerspiegel ook wel een anti-condens spiegel genoemd.

Spiegels met klok

Verlies je tijdens de ochtendroutine altijd de tijd uit het oog? Of vind je het gewoon een fijn gevoel als je op ieder moment de tijd in de gaten kunt houden? Kijk dan eens naar een badkamerspiegel met ingebouwde klok. De digitale klok zit meestal in de hoek van de spiegel zodat de cijfers het zicht niet belemmeren.

Spiegels met bluetooth

Als je het liefst de hele dag door muziek luistert, is een spiegel met bluetooth en waterdichte boxen een hele goede aankoop. Door de bluetooth functie kun je eenvoudig jouw favoriete nummers afspelen via de spiegel. Hoe gaaf is dat?

Spiegels op maat

Heb je een type badkamerspiegel op het oog, maar kun je helaas niet het ideale formaat vinden? Kijk dan naar de mogelijkheden van spiegels op maat. Je kunt ieder gewenst formaat doorgeven en zo jouw perfecte spiegel samenstellen. Bepaal de vorm, kies je verlichting en voeg eventueel extra’s toe zoals verwarming of een bluetooth functie. Je kunt een combinatie maken van alle bovenstaande opties.