urbansofa

Ben je op zoek naar een robuuste tafel? Wat dacht je van een stoere boomstamtafel? Of een massieve, strakke eettafel? In de collectie van UrbanSofa vind je veel verschillende tafels voor een scherpe prijs. Alle tafels worden gemaakt van massief hardhout en zijn echte kwaliteitsproducten.

Verschillende formaten tafels

De eettafels van UrbanSofa zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Daarnaast zijn de onderstellen op drie verschillende posities te monteren. Hierdoor vind je altijd een tafel die perfect in jouw interieur past. Op de website van UrbanSofa kun je bij iedere tafel een PDF downloaden met alle maten en prijzen. Laagste prijzen gegarandeerd!

Duurzame tafels

Alle tafelbladen worden gemaakt van massief, tropisch hardhout. Bij de productie houdt UrbanSofa rekening met mens en milieu. Zo is al het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is zowel het hout als de complete productie gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je een eerlijk product koopt!

Tafel behandelen

De massieve tafels van UrbanSofa worden onbehandeld geleverd. Je kunt ervoor kiezen om deze wel te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld met UrbanSofa PRO Care. Dit middel zorgt voor een ultieme bescherming waardoor je jarenlang van je houten tafel kunt genieten. Wil je een blad met een kleurtje? Gebruik dan UrbanSofa Care & Color. Deze olie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Bezoek eens een van de UrbanSofa verkooppunten, om al de mogelijkheden te bekijken.