relatiegeschenken voor meer sfeer in huis

Onder bedrijven zijn relatiegeschenken steeds populairder. Het laat niet alleen zien dat je dankbaar bent voor de samenwerking, maar het zorgt ook voor meer zichtbaarheid en herkenning. Tegenwoordig kan je op bijna elk product het logo en/of de naam van jouw bedrijf laten bedrukken. Veel gegeven relatiegeschenken zijn praktische producten zoals pennen, flessen en notitieboekjes. Echter maken originele relatiegeschenken meer indruk. Een voorbeeld van een origineel relatiegeschenk is een product voor in huis. Dit kan overigens ook meer sfeer in huis creëren. Ben jij benieuwd wat voor relatiegeschenken voor in huis je kan geven? Lees snel verder, want hier bespreken we er een aantal.

Woondecoratie

Allereerst is het leuk om woondecoratie als relatiegeschenk te geven. Denk bijvoorbeeld aan (geur)kaarsen. Bijna iedereen heeft wel kaarsen in huis en je kan er niet genoeg van hebben. Daarnaast kan het zorgen voor een warmere sfeer in huis. Ben je op zoek naar andere accessoires? Dan kan je ook gaan voor bedrukte dekentjes. Dekens voor op de bank zijn altijd fijn om in huis te hebben met de koudere dagen. Het geeft niet alleen meer sfeer, maar het is ook nog eens praktisch.

Gadgets

Een andere optie voor relatiegeschenken zijn gadgets. Dit kost waarschijnlijk iets meer geld, maar daardoor maak je meer indruk op de relatie en zal het product langer mee gaan en gebruikt worden. Een mogelijkheid is een sfeervolle Bluetooth speaker, waarmee je altijd muziek in huis hebt. Daarnaast is een ander groot voordeel dat de speaker overal mee naartoe kan worden genomen, wat weer zorgt voor meer zichtbaarheid en herkenning. Andere gadgets waarvoor je kan gaan zijn koptelefoons en powerbanks die je kan bedrukken.

Muuraccessoires

Om meer sfeer te creëren in huis kan je ook kiezen voor muuraccessoires, maar waar kan je dan aan denken? Een mogelijkheid is een (digitale) klok met jouw logo of bedrijfsnaam erop. Er zijn verschillende klokken: voor aan de muur, op het bureau of op het nachtkastje. Een andere accessoire voor aan de muur is een fotolijstje. Wanneer je dit geeft kan de relatie zelf een leuke foto uitkiezen.

Andere praktische accessoires

Tot slot zijn er nog een aantal andere accessoires voor in huis die meer praktisch zijn. Een origineel relatiegeschenk is bijvoorbeeld een digitaal weerstation, waar je allerlei informatie te zien krijgt over het weer van de dag. Daarnaast kan je ook kiezen voor een leuke mok, een boodschappentas, handdoeken en zelfs spelletjes of speelgoed. Genoeg keuze dus!