led verlichting buiten

Verlichting is natuurlijk niet alleen binnenshuis heel belangrijk. Ook buitenshuis is goed licht essentieel. Hetzelfde geldt voor uw voor- en achtertuin. Je hebt voldoende licht nodig. Niemand zit graag in het donker! Met LED buitenverlichting zorg je voor de beste sfeer en lichtopbrengst in je tuin zonder veel geld uit te geven. Ben je bang dat je tuin overhoop wordt gehaald door inbrekers? Met LED-verlichting houdt u dieven sneller tegen. De keuze voor LED buitenverlichting is echter nog best lastig. Waar moet je precies op letten? Je leest het in dit blog!

Welke smaak heb jij?

Wanneer we over LED verlichting praten komt het onderwerp ‘smaak’ ook altijd aan bod. Smaak is per persoon verschillend. Dat geldt  niet alleen voor het type meubel en de auto die je wilt kopen, maar ook voor bijvoorbeeld het type LED-lampen. Kies jij voor landelijk, klassiek, modern of ga je toch liever voor industrieel? Heeft jouw tuin genoeg aan simpele LED verlichting, of ben je vloerspotjes, prikspotjes of wandlampen nodig? Onze tip: LEDlampenkopen.nu beschikt over een compleet aanbod aan LED verlichting, waardoor jij nooit lang hoeft te zoeken naar de juiste LED lampen!

Geen last van kortsluiting meer

Als je buiten LED verlichting wilt aansluiten is het natuurlijk aan te raden deze waterdicht te maken. Gebruik hiervoor waterdicht aansluitmateriaal zoals rubberen aansluitkabels, waterdichte kabeldozen of stekkers met randaarde. Dit materiaal heeft een IP68-classificatie en heeft een waterdichte afdichting op alle LED-lampen voor alle weersomstandigheden.

Type kleur

LED verlichting is in allerlei verschillende kleuren aan te schaffen of in te stellen. Maar wat voor lichtkleur moet je dan uitkiezen? Dat is compleet afhankelijk van je smaak. Gelukkig kunnen wij je daar wel wat tips voor geven: beschik jij over een moderne tuin of woning? Kies dan voor een wat koelere lichtkleur (bij voorkeur 3000K). Heb jij een landelijke of juist klassieke tuin of woning? Zoek dan een wat warmere lichtkleur uit (bij voorkeur tussen de 2100K en 2700K).