led tl verlichting

TL lampen kennen we allemaal wel van de sporthallen, ziekenhuizen en schoollokalen. Het is niet voor niets dat in dit soort ruimtes TL lampen worden gebruikt. In al deze bovengenoemde gevallen heb je over het algemeen namelijk te maken met een ruimte die een vrij groot oppervlak beslaat en waar een goede concentratie vereist is. Vooral LED TL lampen worden steeds populairder. Dit komt omdat deze lampen op iedere situatie zijn af te stemmen. Bovendien zijn ze veel duurzamer en efficiënter in gebruik dan de meer traditionele TL buizen. Wil je graag wat meer te weten komen over LED TL lampen? Lees dan even verder. Zo weet je precies of deze soort verlichting geschikt is voor jouw beoogde gebruikt.

Op iedere situatie af te stemmen

LED TL lampen zijn op iedere situatie af te stemmen. Omdat ze behoorlijk veel en vooral ook fel licht verspreiden, zijn TL lampen vooral geschikt voor de hierboven genoemde situaties, dus in ziekenhuizen, schoollokalen en sporthallen. TL lampen kunnen natuurlijk ook prima als lichtbron dienen in een schuur, garage of andere ruimte waar je veel en fel licht nodig hebt, bijvoorbeeld om werkzaamheden te kunnen uitvoeren. In zo’n geval is koud wit licht de beste optie. Helder wit licht verbetert het concentratievermogen en kan dus prima gebruikt worden in klaslokalen. Om een wat meer aangename en huiselijke sfeer te creëren, zoals in de wachtkamer van de huisarts of tandarts bijvoorbeeld, kan tot slot het beste gekozen worden voor warm wit licht.

Veel duurzamer en efficiënter in gebruik

Wist je dat LED verlichting veel duurzamer en efficiënter in gebruik is dan traditionele gloei- en halogeen verlichting? Bij gloei- en halogeen lampen gaat een heel groot deel van alle energie verloren aan warmte. Bij LED verlichting heb je hier nauwelijks last van. Dit komt omdat LED verlichting de verbruikte energie zeer efficiënt weet om te zetten in licht. Maar liefst 90 procent! Ook zijn LED lampen een stuk duurzamer. Ze kunnen wel vijf jaar lang meegaan. LED verlichting kost qua aanschaf misschien net even iets meer, maar dat heb je er met de huidige stijgende energieprijzen ook zo weer uit! Goed voor je portemonnee én goed voor het milieu. Op ledlichtstunter.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment. Neem snel een kijkje!