interieurtips nieuw huis gekocht

Je hebt net een nieuw huis gekocht en bent op zoek naar de beste interieurtips. Je struint Pinterest en Instagram af op zoek naar de aller beste tips om jouw huis zo sfeervol als mogelijk te kunnen maken. Gelukkig kan je jouw zoektocht hierna stoppen. Met deze interieurtips ga je van jouw huis een droomhuis maken. Wedden dat iedereen die op bezoek komt onder de indruk raakt van jouw interieur? Lees snel door!

De kleuren

Het begint allemaal bij de kleuren van je huis. Kijk goed hoe de lichtinval is want de kleur die je kiest gaat veranderen op het moment dat er veel of weinig licht overdag binnen komt. Denk alvast aan hoe je jouw huis wilt gaan inrichten. Wil je er een modern huis van maken, industrieel of juist ouderwets? Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden als je een kleur gaat uitkiezen.

Laat je vooral informeren bij een bouwmarkt als je verschillende soorten kleuren wilt kiezen.

Eettafel

Wil je eens uitpakken met een stoere en gave eettafel? Dan kan ik je een boomstamtafel aanraden. Dit zijn echt eye catchers in je huis en iedereen praat erover. De boomstamtafels zien er erg stoer uit en worden gaver hoe groter je ze laat maken. Kijk goed naar de afmetingen en waar deze tafel het beste tot zijn recht komt in huis.

Unieke lampen

We zien steeds meer gave XXL lampen en/of smoke glas lampen. Zeker wanneer je deze lampen boven je houten boomstamtafels gaat hangen. Je krijgt een unieke sfeer in huis en oogt daarnaast erg mooi. Je kan ook kiezen voor grote lampen waarbij het glas een specifieke kleur heeft zoals blauw.

Raamdecoratie

Het is altijd even spannend hoe raamdecoratie uit gaat pakken in je nieuwe huis. Je hebt enorm veel keuze als het gaat over raamdecoratie. Je kan natuurlijk kiezen voor gordijnen maar ook voor unieke jaloezieën. Een van de populaire mogelijkheden zijn houten jaloezieën en duo rolgordijnen. Wil je duo rolgordijnen kopen dan zou ik je aanraden om daar een goede en professionele partij voor te kiezen.

Interieurtips voor iedereen

Met deze interieurtips kan je vast mee uit de voeten. Laat je dus ook vooral inspireren en neem online eens een kijkje. Wie weet kan je dankzij deze tips je huis van een nieuwe look voorzien. Veel plezier met de inrichting.