deze luxeproducten moet je nu aanschaffen

Heb jij ook wat overbodige luxe items op je verlanglijstje staan, maar waar je nooit aan toe wilt geven om ze te kopen? Nu is het moment om dat wel te doen! Het kan zijn dat je wat geld overgehouden hebt het afgelopen jaar, omdat je bijvoorbeeld niet op vakantie bent geweest en ook weinig uitjes had. Hoog tijd om lekker aan de slag te gaan in huis en wat luxe items te scoren die je altijd al wilde. We hebben een paar leuke gadgets en producten op een rijtje gezet waarvan nu het moment is om jezelf lekker te verwennen met deze ‘overbodige’ luxe.

Een kweekkas voor je moestuin

Een kweekkas kopen doe je niet zomaar, want het kan even een flinke investering zijn. Maar je krijgt er zoveel voor terug! Het is niet alleen een heerlijke hobby waarbij je lekker creatief kunt zijn, maar het levert je ook nog eens verse groenten en fruit op. Wellicht wil je wel meerdere soorten kruiden verbouwen die je door de salade kunt gebruiken of verbouw je wat aardbeienplantjes voor een lekkere snack of dessert. Hoe je het ook invult, het is een fantastische investering en staat ook nog eens super knus in je achtertuin.

Een klimaatkast voor je drankvoorraad

Ben jij een echte bier of wijnliefhebber? Drink je graag je favoriete drankje op een specifieke temperatuur of wil je je voorraad zo goed mogelijk bewaren? Dan is dit het moment om een prachtige klimaatkast aan te schaffen hiervoor. Deze kun je in laten bouwen in je keuken, maar je kunt er ook voor kiezen om deze los ergens te plaatsen. Zo kun je je favoriete wijnen, bieren, cava’s of zelfs bijzondere likeuren op temperatuur houden. Naast dat ze goed bewaard blijven, zijn ze ook altijd klaar om open te trekken wanneer je bijvoorbeeld gasten over de vloer hebt!

Investeer in een smarthome

Al je apparaten via je telefoon bedienen, dat klinkt heerlijk toch? Een smarthome is niet alleen reuze makkelijk, het zorgt ook voor meer comfort en controle in huis. Zo kun je bijvoorbeeld op afstand de verlichting controleren en bijvoorbeeld de gordijnen sluiten op een warme dag om ’s avonds een koel huis aan te treffen. Daarnaast is het ontzettend fijn om alle afstandsbedieningen vaarwel te zeggen en al je apparaten met je telefoon te controleren. Want laten we eerlijk zijn, die telefoon ligt toch altijd ergens binnen handbereik.