Vaatwasser

De ontwikkelingen op gebied van technologie in huis en dus ook in de keuken gaan erg hard. Zo is er steeds meer handige apparatuur te krijgen waarmee de opties eindeloos zijn. Zelfs vaatwassers bevatten allerlei handige snufjes die je leven een stuk makkelijker maken. De vaat wassen, was nog nooit zo makkelijk! Het is tijd voor wat keuken inspiratie dus we praten je bij over de nieuwste snufjes en mogelijkheden!

Projecteren op de vloer

De vaatwasser opendoen terwijl deze aan staat, ken je dat? Waarschijnlijk doen de meeste mensen dit regelmatig omdat je niet weet of bent vergeten dat de vaatwasser aan staat. Erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig is dit verleden tijd. Steeds meer vaatwassers projecteren namelijk allerlei handige informatie op de vloer. Zo zie je bijvoorbeeld welk programma aan staat of hoe lang het nog duurt.

Je vaatwasser bedienen met een app

Tegenwoordig zijn er allerlei smart home toepassingen waardoor het mogelijk is om verschillende apparaten in huis te bedienen. Het was dan ook wachten tot dit ook mogelijk was voor de vaatwasser. Vanuit je luie stoel de vaatwasser aanzetten of checken hoelang het programma nog duurt is dan ook niet langer een probleem! Misschien een overbodige luxe, maar het is in ieder geval erg handig.

De indeling

Niets is zo vervelend als de borden, pannen of schalen die niet goed in de vaatwasser passen. Vaak komt dit niet eens doordat er niet genoeg ruimte is, maar door de rekjes die niet handig zijn ingedeeld. De laatste tijd zijn er steeds meer vaatwassers te krijgen waarbij dit niet langer het geval is. Door een flexibele indeling kun je zelf bepalen hoe hoog en waar de rekjes staan. Het is dan ook erg makkelijk om al je vaat in de vaatwasser te krijgen zonder dat je eerst een kwartier hoeft te puzzelen.

Lift systeem

Meestal wordt een vaatwasser onder het aanrecht geplaatst. Hierdoor moet je bukken op het moment dat je de vaatwasser uit wilt ruimen. Voor sommige is dit geen probleem, maar als je al op leeftijd bent of last hebt van je rug, kan dit erg vervelend zijn. Voor die mensen is er een vaatwasser te krijgen met een lift systeem. Het complete rek komt daardoor omhoog waardoor je niet hoeft te bukken en makkelijk uit kunt ruimen.

Ben jij nog niet toe aan een nieuwe vaatwasser? Dan kan vaatwasser reparatie ook een handige, goedkope en milieubewuste oplossing zijn om nog even langer te genieten van je huidige vaatwasser.