woonaccesoires

Ieder jaar zijn er weer een hoop nieuwe woontrends te vinden op het internet en alle woonboeken. Nieuwe kleuren, vormen en materialen zorgen ervoor dat je huis weer een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Ben je ook weer eens toe aan iets nieuws? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben namelijk de leukste woontrends van 2020 voor je op een rijtje gezet.

Planten in huis

Bijna iedereen heeft wel een aantal bloemen of planten in huis. Dit brengt natuurlijk sfeer in je woning. Dit jaar zien we iets opvallends, het wordt ook wel verticaal tuinieren genoemd. Zoals de naam zegt bedek je hiermee een muur met planten of bloemen. Van een aantal kleine plantjes tot het volledig bedekken van een hele muur, we zien het steeds meer dit jaar. Deze trend is ideaal als je eens wat anders wilt en je muur wat opvulling nodig heeft.

Duurzaamheid

De trend duurzaamheid zien we natuurlijk steeds vaker voorbij komen op allerlei verschillende gebieden. Het was dus te verwachten dat dit ook weer bij de woontrends naar voren zou komen. Ga je woonaccessoires kopen, dan is de kans groot dat er allerlei dingen te vinden zijn die gemaakt zijn van duurzame materialen. Naast dat het goed is voor het milieu, zien deze accessoires er ook nog eens ontzettend leuk uit. Ook bij complete meubels zien we steeds vaker het gebruik van duurzame materialen.

Ronde vormen

Ieder jaar is er wel een bepaalde vorm die extra veel naar voren komt. Dit jaar zien we dat ronde vormen aan de beurt zijn. Het gebruik ervan kan natuurlijk door het hele huis. Van een poef tot een tafel, er zijn allerlei leuke meubels te krijgen. Vooral bij de badkamer spiegels zien we dit jaar erg veel ronde vormen.

Verschillende stijlen

De een houdt van klassiek, de ander van modern en de ander heeft liever een stijl uit het verre oosten. De laatste jaren zijn de verschillende stijlen steeds vaker gecombineerd. Deze trend zet zich ook dit jaar weer voort. In veel woningen zijn allerlei wisselende stijlen te vinden.

Slim interieur

De smart home toepassingen en accessoires zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Er komen steeds meer van dit soort producten op de markt en ook steeds meer mensen maken er gebruik van. Niet alleen is het erg handig, het ziet er vaak ook nog eens mooi en stijlvol uit!