Budget interieur tips

Of je nu voor het eerst op kamers gaat wonen of je bestaande interieur onder handen gaat nemen, een nieuw interieur hoeft niet altijd duur te zijn. In tegendeel zelfs, het kan juist extra leuk zijn om met een klein budget groot resultaat neer te zetten. Met een beetje creativiteit en extra tijd kom je juist tot de leukste resultaten. Maar waar begin je?

Marktplaats

Op marktplaats worden heel veel producten aangeboden, zo ook voor je interieur. Als je voldoende tijd hebt om alle advertenties te bekijken dan kun je de leukste items vinden! Er worden trouwens ook heel veel items aangeboden die zo goed als nieuw zijn. Het kopen van tweedehands interieurproducten is trouwens niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook goed voor het milieu. Een win-win situatie dus.

Prijsvergelijkers

Heb je eenmaal je oog laten vallen op dat ene meubelstuk of accessoire? Dan wil je er natuurlijk niet teveel voor betalen! Een prijsvergelijker kan je dan helpen om online de goedkoopste prijs op te sporen. Prijsvergelijkers zijn trouwens ook handig om het product überhaupt te vinden! Op websites zoals Bigshopper.nl kun je duizenden producten van enkele tientallen webshops vergelijken dankzij hun handige zoekopties.

Aanbieding folders

Liever old skool te werk gaan? Ga dan op zoek naar het wekelijkse pakketje met folders en kijk wat er in de aanbieding is bij de verschillende woonwinkels. Zeker tijdens de sales periode kun je hier leuke koopjes scoren.

Oude meubels opknappen

Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar door oude meubels op te knappen heb je niet alleen meubels voor een beperkt budget, ze zijn ook nog eens uniek! Iedereen kent het namelijk wel dat ergens op visite gaat en dat je zo een of meerdere Ikea producten herkend. Nu is daar niks mis mee, maar het is ook leuk om geheel eigen meubels te hebben die niemand anders heeft!

Zelf ‘importeren’

Veel producten in Nederland worden in China geproduceerd. Zeker bij de grote koopjes winkels en websites bestaat het assortiment grotendeels uit China producten. Je kunt deze ook zelf importeren. Door te kijken op websites zoals Ali Express kun je leuke en unieke producten tegenkomen en vaak zijn ze ook nog eens heel goed betaalbaar!