Bubbelbaden bestellen

Het is belangrijk om u goed te ontspannen wanneer u thuis bent. We leven allemaal drukken levens, waarbij we allerlei verplichtingen in de lucht proberen te houden. Hierbij vergeten we vaak aan onszelf te denken. Het is dan ook belangrijk om een goede manier te vinden om uzelf regelmatig heerlijk te ontspannen. Bubbelbaden kunnen een uitkomst zijn in deze gevallen. Een dergelijk bad ontspant niet alleen de spieren, maar zorgt ook dat de huid zich kan ontspannen en dat uw geest even helemaal tot rust kan komen. Het bubbelende water werkt bijna mediterend en dit zorgt dan ook voor de ultieme rust.

Bubbelbaden vergelijken via het internet

Bubbelbaden zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Hierbij is er genoeg keuze tussen de verschillende maten en vormen. Hierbij kunt u denken aan vierkante baden, ronde baden, zeshoeken, rechthoeken, et cetera. Ook is het bij sommige leveranciers mogelijk om bubbelbad 2 persoons op maat te laten maken. Hierdoor kunt u een bad exact in die lastige hoek in de badkamer laten plaatsen. Naast de vorm heeft u ook de keuze uit verscheidene functionaliteiten. Denk aan het opslaan van ‘user preferences’ zodat elk familielid zijn of haar eigen ideale temperatuur en stralen aan kan geven. Hierdoor hoeft u dan enkel uw preset in te toetsen en zal het bad zich aanpassen op uw voorkeur. Er zijn baden met enkel vier straalkoppen, maar ook baden met acht of zestien koppen. Zodra u een passend product gevonden heeft, kunt u het gemakkelijk bestellen of eerst een offerte laten maken door een professional.

Het bad buiten of binnen laten installeren?

Een andere vraag die u uzelf wellicht wilt stellen is: komt het bad buiten of binnen? Bubbelbaden buiten, ook wel jacuzzi’s genoemd, zijn immens populair en kunnen gemakkelijk worden geplaatst. Een jacuzzi wordt vaak in de tuin geplaatst of bij het terras. Het is een prettige manier om in een zomeravond, of juist in de winter, van een heerlijk bad te genieten. Een jacuzzi dient ongeveer twintig minuten voor u hem wilt gaan gebruiken opgewarmd te worden. Hierdoor is het bad helemaal op temperatuur zodra u erin stapt. Bubbelbaden met douchegedeelte binnen zijn vaak direct warm, aangezien ze aangesloten zijn op uw waternet en na elk gebruik gewoon leeglopen. Bij een jacuzzi is dit niet het geval. Daarin blijft het water na gebruik staan en wordt het gereinigd. De reden hiervoor is dat een jacuzzi geen uitgebreid afvoersysteem heeft.

Bubbelbaden en de energierekening

Bubbelbaden worden soms gezien als energieslurpers, maar dit is niet het geval. Ook deze baden worden steeds zuiniger en bij de binnenbaden kost het u enkel energie zodra u het bad vult en de jets aan zijn. Bij een buitenbad dient het water wel altijd een basistemperatuur van tien graden te houden om de jets en waterleidingen te beschermen. In de winter dient u het bad leeg te laten lopen, zodat het niet kapot kan vriezen. Deze constante opwarming kan zorgen voor een iets hogere energierekening, maar deze verschillen zijn vaak summier.