UrbanSofa

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Klopt jouw hart sneller van een grote hoekbank in een industriële stijl of ben je op zoek naar een moderne sofa? Bij UrbanSofa heb je een ruime keuze uit veel verschillende banken. Iedere bank kun je helemaal personaliseren naar jouw wens.

Zelf je bank samenstellen

Op de website van UrbanSofa vind je de mooiste banken. Je kunt rustig rondkijken en vergelijken. Dankzij de grote diversiteit in hun collectie vind je gegarandeerd een passende bank voor jouw interieur. Op de productfolder van jouw favoriete bank kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je kiezen uit talloze opstellingen, 200+ stoffen en nog veel meer opties.

Rechtstreeks van de fabriek

Het bestellen van een bank bij UrbanSofa is eenvoudig. Wanneer je hebt besloten een bank te kopen, ga je naar een UrbanSofa verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je alle verschillende modellen bekijken en uitproberen. Zodra je een keus hebt gemaakt, wordt jouw bank speciaal voor jou geproduceerd in de Europese fabriek van UrbanSofa. Wanneer deze klaar is, wordt deze rechtstreeks gebracht naar het verkooppunt waar jij de bank hebt besteld.

Waarom UrbanSofa?

Jouw nieuwe bankstel wordt compleet met de hand gemaakt, echt vakmanschap dus! Tijdens de productie houdt UrbanSofa rekening met mens en milieu. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Hoe kan dat? Dat komt doordat UrbanSofa kostbare schakels weglaat uit het proces. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen jouw bank rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt. Zo besparen ze niet alleen op veel kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer.