Loft 55 interieur hotspot in Maastricht

Sinds 2,5 jaar woon ik in Maastricht met mijn vriend. De laatste tijd vind ik steeds meer leuke winkeltjes en cafeetjes in de binnenstad van Maastricht. Daarom start ik met deze leuke, unieke plekken met jullie te delen. Winkeltjes die ik graag tegenkom en waar ik een warm gevoel krijg als ik er binnenloop. Want juist die winkeltjes maken een stad uniek en gezellig. Vandaag vind je: Loft 55.

Loft 55

In de Brusselsestraat (achter de Markt en het Vrijthof) vind je Loft 55; het super toffe winkeltje van Claudia Elissen. Claudia is 3,5 jaar geleden gestart met Loft 55 als webshop en ze durfde een jaar geleden de grote sprong te maken en een winkeltje te openen in het centrum van Maastricht.

Bij Loft 55 vind je alles voor in en om het huis. Van kleinmeubelen en woondecoratie tot lifestyleproducten en kleding. Kortom echt een snoepwinkel voor de interieurliefhebber of als je op zoek bent naar een leuk origineel cadeau.

Wat Loft 55 zo uniek maakt is dat Claudia haar hele ziel in deze winkel heeft gelegd en dat ze ook echt alleen spullen verkoopt die ze ook zelf in haar huis zou gebruiken. Zelfs de opstelling van de spullen in de winkel toont haar goede gevoel voor styling. In het gesprek dat ik met Claudia had gaf ze aan dat haar droominterieur minimalistisch is met een neutrale, lichte basis en enkele grote eye-catchers. Dit is ook goed terug te zien in de winkel. Je ziet veel lichte kleuren terugkomen en verschillende texturen en hier en daar een stoere touch. Daarnaast verkoopt ze veel unieke items die je niet snel in andere winkels zult terugvinden. Ook vroeg ik Claudia naar haar favoriete item in haar winkel; volgens haar is de nieuwe najaarscollectie van Zusss zeker de moeite waard om te komen bewonderen.

Ziet Claudia jou binnenkort terug bij Loft 55 in Maastricht? Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen op haar webshop!

Hieronder zie je nog enkele sfeerbeelden van Loft55

Loft 55
Brusselsestraat 12
6211 PE Maastricht
www.loft55.nl

 

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram , Facebook & Bloglovin’