DIY Bloempot

DIY: Bloempot

Kerst en oud-op-nieuw zijn alweer achter de rug en in de winkels zijn overal bloembollen te koop. Zodra de kerstboom uit huis is, vind ik het altijd heerlijk om potjes met bloembollen neer te zetten. Maar wat als je geen bloempotten in huis hebt? Deze DIY laat je zien dat je met je krant of reclameblaadjes hele leuke bloempotten zelf kunt maken!

Benodigdheden

Wat heb je nodig?

∴ Pot met bloembollen
∴ Krant of reclameblaadje met veel tekst
∴ Stuk touw
∴ Schaar

stap1

Stap 1

Zoek een pagina in je krant of reclameblaadje uit die voornamelijk uit tekst bestaat. Scheur deze pagina uit en leg deze plat op tafel. Dit hoeft helemaal niet netjes, gescheurde randjes zien er straks net leuk uit. Zet de pot met bloembollen op het stuk papier.

Stap2

Stap 2

Het is handig om op dit moment al een groot stuk touw af te knippen en binnen handbereik te houden. Zorg ervoor dat het touw lang genoeg is om 3 a 4 keer om de bloempot heen past. Begin het stuk papier om je bloempot heen te vouwen. Ook dit hoeft weer niet netjes, maak je niet druk over scheurtjes. Maak een paar extra vouwen, zodat het papier netjes om de pot heen past.

Stap 3

Pak het stuk touw en begin dit om de bovenkant van het papier te wikkelen. Draai het touw een paar keer om de pot heen en knoop het stevig vast. Knip het te veel aan touw af.

EN KLAAR IS JE DIY BLOEMPOT!
Mocht je deze bloempot na maken, maak er een foto van en tag mij op Instagram @interior32

Resultaat

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.